В пожежі на Виноградівщині згорів чоловік

пожежа-ВиноградівУ  с. Олешник Виноградівського району виникла пожежа у  житловому будинку. У цей час у будівлі знаходилися 60-річний власник і його друг віком 38 років, який тимчасово жив в одній із трьох кімнат будівлі. Господар відчув запах диму, вибіг із будинку й покликав на допомогу сусідів, які о 22:03 повідомили про пожежу до служби порятунку «101».

Для ліквідації загорання задіяли вогнеборців 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 22:25 їм вдалося локалізувати пожежу й о 00:23 – повністю її ліквідувати. На місці події бійці ДСНС виявили тіло 38-річного співмешканця власника будинку. На жаль, жодної допомоги він  вже не потребував.

Причину появи вогню наразі з’ясовують правоохоронні органи. Внаслідок пожежі вогонь знищив двері та вікна будівлі, частково перекриття й покриття споруди, а також меблі в одній із кімнат. Крім цього, пошкоджено стіни будинку й частину домашнього майна. Завдані стихією збитки встановлюються, – повідомляє Управління   ДСНС України у Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *