В одному з ужгородських магазинів затримали злодіїв

рукавиціВ Ужгороді міліціонери охорони затримали чоловіків, які скоїли крадіжку в взуттєвому магазині.
Два шкіряні гаманці та одна пара шкіряних рукавиць стали здобутком двох молодиків, які близько 17 години прийшли до торгового центру по вулиці Легоцького. Про скоєння крадіжки міліціонерам охорони повідомила власниця магазину.
– За кілька хвилин до приїзду працівників ДСО двоє молодих чоловіків прийшли в магазин і вкрали товари, вартість яких становить тисячу гривень, – розповіла жінка.
Отримавши від працівників магазину опис зловмисників, держохоронці негайно почали відпрацьовувати прилеглу до магазину територію з метою їх виявлення. Невдовзі неподалік від торгового центру правоохоронці помітили двох чоловіків. Побачивши працівників міліції, вони почали підозріло поводитись – рушили у протилежному від міліціонерів напрямку і прискорили ходу.
Дотримуючись заходів особистої безпеки, працівники міліції зупинили вказаних громадян – для перевірки особистих даних, і встановили, що саме вони привласнили гаманці та рукавиці в магазині. Затримані у скоєнні злочину зізналися. Ними виявилися ужгородець 1990 року народження та житель Закарпатської області 1979 року народження, який в минулому вже був судимий за скоєння крадіжок, обоє ніде не працюють.
На місце події також прибула слідчо-оперативна група Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області. Любителів дармівщини було доставлено у відділок міліції. Вилучені у них товари згодом упізнанні власницею магазину як украдені.
Наразі за даним фактом тривають слідчі дії.
УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *