В неділю закарпатські дороги зібрали потрійний “урожай смерті”

дтп3Найстрашніша сталася на Берегівщині, де «Фольксваген» врізався в дерево, внаслідок чого молодий водій загинув, а два його пасажири опинилися в лікарні.

 Три автопригоди з тяжкими наслідками сталися минулої неділі в області. В селі Гать Берегівського району водій автомобіля марки “Фольксваген Пассат”, 21-річний мешканець м.Мукачево, не впорався з керуванням і на швидкостіз’їхав в кювет, де іномарка зіткнуласяз деревом.

 Сам водій від отриманих травм помер на місці пригоди, а два його пасажири віком 46 та 38 років з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані в Мукачівську ЦРЛ.Автомобіль доставлено на штрафмайданчик Берегівського РВ УМВС.

 Через кілька годин в Хустський міськвідділ міліції по телефону“102” надійшло повідомлення з приймального відділення Хустської лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 51-річний мешканець с.Стеблівка Хустського району. Лікарі діагностували в потерпілого травму грудної клітки, переломи кількох  ребер, кульшової западини зі зміщенням, а також травму черева. Травмованого чоловіка помістили в реанімацію.

 В лікарню прибула слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, потерпілий, рухаючись ввечері на власному автомобілі марки “ВАЗ-2107”, неподалік повороту в с.Шаян Хустського району не впорався з керуванням і зїхав у кювет, внаслідок чого й отримав тілесні ушкодження.

 У водія взято кров на вміст алкоголю, автомобіль доставлено на штрафмайданчик Хустського МВ УМВС.

 Третя за добу ДТП сталася вже в ніч із неділі на понеділок на Тячівщині. В Тячівський райвідділ міліції по телефону “102” з приймального відділення Тячівської лікарні надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення після ДТП між селамиБедевля та Біловарці доставлено 21-річного мешканця с.Грушево. Потерпілий перебував у важкому стані з політравмою.

 Як з′ясували працівники міліції,  близько півтретьої години ночі потерпілий рухався на автомобілі «Хюндай Туксон», в салоні також перебувала молода пасажирка. В селі Біловарці йому назустріч рухався автомобіль марки “БМВ” під керуванням 24-річного мешканця с.Вільхівці. Машини не змогли розминутися й зіткнулися,  внаслідок чого їх відкинуло на узбіччя дороги.

 В ДТП найбільше постраждав згаданий водій «Хюндая», в його 19-річної пасажирки лікарі діагностували забій ноги та струс головного мозку.Водій «БМВ» тілесних ушкоджень не отримав.

 У водія «Хюндая» взято кров на визначення вмісту алкоголю, водій «БМВ», як засвідчила експертиза, був тверезий.Обидва автомобілі доставлено на штрафмайданчик Тячівського РВ УМВС.

 Обставини усіх трьох резонансних автопригод з′ясовують правоохоронці. Водночас працівники міліції звертаються до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути особливо уважними за кермом. Дорога залишається слизькою, особливо вночі, видимість в темну пору доби погана, тому великий ризик виникнення дорожньо-транспортних пригод. Бережіть своє життя й здоров′я, та інших учасників руху!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *