В неділю у Берегові проведуть свято лісу

У неділю, 16 вересня, в м. Берегово у рамках всеукраїнських заходів до Дня працівників лісового господарства України відбудеться масштабне свято, яке буде присвячено дітям та праці лісівників.

Початок роботи всіх майданчиків: 13.00.

В урочистих заходах візьмуть участь: трудові колективи лісівників з усіх куточків Закарпаття, представники влади, учні шкільних лісництв та ГО «FORZA».

На гостей свята чекають цікаві та динамічні конкурси, майстер-класи, ігри, конкурси та призи тощо. Маленькі учасники заходу матимуть змогу самостійно навчитися висаджувати дерева з закритою кореневою системою, виготовляти шпаківні та годівнички з натурального дерева, а опісля розмалюють їх екологічними фарбами, а на дорослих чекає виставка художників Закарпаття, насичена захоплююча творча програма на головній сцені, незабутній марш красунь з Ужгородського ансамблю Мажореток-барабанщиць і вишуканих підтягнутих працівників державної лісової охорони під супроводом оркестру і багато іншого.

Для гостей буде виконано Гімн лісівників від театру «Шарж» українською та угорською мовами під танцювальний супровід колективу «Корпорація друзів». А ще на гостей працівників «зелених легенів» чекає особливий гість із оксамитовим голосом.

Для гостей введений дрес-код – ті гості, які прийдуть у зеленому одязі або матимуть елемент зеленого, отримають подарунок, повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *