В Мукачівському суді “провертають” аферу місцевих прокурорів та чиновників міськради

Про це в мережі Фейсбук пише Олеся Габовда (орфографія і стилістика збережені).

Сиджу вивчаю інформацію стосовно судової справи, чому нема ще призначення апеляції.. і натрапила… В.о. прокуратури Мукачева разом з Мукачівською міською радою, депутатом Роберт Іванчо,  намагаються відчужити у вбивці мого брата нерухоме майно, щоб він зі мною(потерпілою) не розрахувався за рішенням суду..(оскільки відмовляється виконувати рішення суду). На 26.08.2016 запланований суд у Мукачівському міськрайонному суді, на якому буде присутній нотаріус для відчуження майна… Юристи в один голос мені казали, що це незаконно!!!
чегільПодана апелляційна скарга! Суддя Котубей проігнорував(на мою думку його попросили…) моє прохання вказане у позовній заяві про накладання арешту на майно обвинуваченого, і не виніс УХВАЛУ, чим порушив кпк України!!!
Адміністрація Президента України,Hennadiy Moskal, Головне управління Національної поліції в Закарпатській області, Генеральна Прокуратура України, Прокуратура Закарпатської області, Мукачівський місцевий центр з надання БВПД, Pavlo Fedaka, Ярослава Мудрого, 17 трк “м-Студіо”, PMG.ua – новини Закарпаття, Лора Приходько, Спеціальний Контроль, Віра Савченко, 1+1, Інтернет Видання, Народна Рада Мукачева, Вся Закарпатська Правда, Верховний Суд України, Верховний Суд України “ВСУ”

ПРОШУ ДОПОМОГТИ ЗУПИНИТИ Ці НЕЗАКОННІ дії зі сторони Мукачівської міської ради та Мукачівської міської прокуратури.

П.С. На нерухоме майно було накладена заборона відчуження до повноліття дітей, тому його ніхто без дозволу міськвиконкому на протязі 5 років відчужити вже не може!!! А накладання арешту на майно Чегіля (вбивці), буде мотивувати його працювати та заробляти гроші!!!!!!!!!!!!!
На данний час вони вирішили провернути АФЕРУ, щоб з його дозволу на дітей переписати майно з метою невиконання рішення суду!!!

Виходить,що вбивця може не працювати, харчуватись за рахунок населення за.. (у тому числі кошти вбитого ним мого брата…), не оплачувати комунальні послуги, не виплачувати аліменти. До речі аліменти виплачує держава на дітей опікуну. З травня 2014року він спокійно проживав, пропиваючи кошти які отримував від держави на дітей… вів асоціальний спосіб життя, “вів справи з криміногенними суб’єктами”…Звичайно сусіди боялися викликати міліцію… Ч. притягували до відповідальності у 2014(див. фото) за “неналежно виконує передбачені законодавством обовязки по вихованню своїх неповнолітніх дітей, тобто, ухилився від забезпечення необхідних умов проживання та виховання доньки та сина ” і тоді чомусь суд не позбавив його батьківських прав, чому?! До речі на померлу дружину, теж подавали до суду -Мукачівський міський центр зайнятості за підробку… Чи потрібно мені писати,що по місцю проживання, усі кажуть,що він вбив свою дружину, але через те, що у нього в правоохоронних органнах працюють родичі, справу(через що померла 32 річна дружина не розглядали (ну подумаєш розрив органа)…
Яким чином Мукачівська міська прокуратура може подавати в суд клопотання про відчуження майна, якщо вона подала апелляцію на арешт? Чи не подала, а мені збрехала? – запитує Олеся Габовда.

чегіль2

чегіль3

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *