В Мукачеві жартівник “замінував” нічний клуб

клубУ м. Мукачево сьогодні близько 03:20 на лінію “102” надійшло повідомлення від невідомого про замінування нічного диско-клубу. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Закарпатській області.

“Близько 30 осіб разом із персоналом закладу, які перебували в приміщенні нічного клубу на момент повідомлення, були евакуйовані. Працівники вибухотехнічної служби міліції та кінологи зі службовими собаками здійснили ретельний огляд двоповерхової будівлі, проте ніяких слідів вибухівки або інших небезпечних предметів не виявили”, – йдеться в повідомленні.

Близько 20 правоохоронців міськвідділу забезпечували охорону громадського порядку навколо приміщення клубу. Менше ніж за годину роботу закладу було відновлено.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (“Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності”). Правоохоронці розшукують людину, яка надала неправдиву інформацію; триває досудове розслідування.

За завідомо неправдиве повідомлення про замінування правопорушникам загрожує покарання аж до позбавлення волі на термін до 5 років.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *