В Мукачеві затримали прикордонника, який торгував наркотиками (ФОТО, ВІДЕО)

затримання2Вчора в Мукачеві працівники відділу кримінальної поліціі ГУНП в Закарпатській області спільно з працівниками оперативно-пошукового відділу першого територіального Управління ДПН НП, військової прокуратури військового гарнізону та працівниками Служби безпеки України в Закарпатській області затримали громадянина, який підозрюється в  торгівлі наркотиками.

Підозрюваним виявився працівник одного з прикордонних загонів, 36-річний мешканець с.Н.Давидково, що на Мукачівщині, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

В авто затриманого було виявлено 5 медичних шприців (ємністю 5 кубів) із 15 грамами порошкоподібної речовини, схожої на метамфетамін, а також 2 поліетиленові пакети з 5 грамами цієї ж речовини та 8 грамів сухої рослинної речовини, імовірно, марихуани.

затримання3

Окрім цього, в салоні «ВАЗ 2109» знаходились ваги, упаковка одноразових шприців, поліетиленові пакетики, прилад для відважування, фольга та ящик коньяку з явними ознаками фальсифікату. Правоохоронці також знайшли значну  суму грошей  та пістолет з набоями до нього. Як з’ясувалося,  факти збуту наркотичних речовин за участі затриманого непоодинокі.

Підозрюваного затримано в порядку ст.208 КПК України. Вилучені речовини та зброю направлено на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 2 статті 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів або їх аналогів) та ч. 1 статті 263 ККУ ( Незаконне поводження зі зброєю).

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *