В Мукачеві ревнивець проламав череп супернику

бійкаВнаслідок конфлікту через жінку один мукачівець опинився в реанімації, а інший – в міліції, повідомили у Мукачівському МВ УМВС.

До райлікарні з проламаним черепом у стані мозкової коми доставили 40-річного мукачівця. Працівники карного розшуку з’ясували, що йго побив 30-річний приятель, який уже притягався до кримінальної  відповідальності.

Як розповів сам підозрюваний, ввечері біля свого будинку він зустрів знайомого. Обидва чоловіки були напідпитку і почали з`ясовувати стосунки через співмешканку молодшого. Прихопивши пляшку горілки, вирішили продовжити розмову вдома у молодшого чоловіка. Посиділи годинку-другу, проте до спільної думки так і не дійшли. Сам потерпілий буцімто стверджував, що він не залишить їх в спокої, бо любить згадану жінку.

Розпалені алкоголем чоловіки почали бійку. Сама жінка, яка й стала причиною конфлікту, намагалась їх зупинити, однак її ніхто не слухав. Лише вгамувавши свою лють, суперники розійшлись. Але вже вдома старшому стало зле, і він викликав «швидку».

Слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Ревнивцю загрожує позбавлення волі на строк від  5 до 8 років.

Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *