В Хусті побували спостерігачі ОБСЄ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAДнями  міський голова Володимир Кащук мав робочу зустріч із спостерігачами ОБСЄ. Майкл Вокер (Канада) та Педер Бейєрхольм Ларсен (Данія), які перебувають на Закарпатті, вели  мову про майбутні президентські вибори. Представники місії висловили сподівання, що передвиборний процес та власне, і самі вибори в Україні пройдуть прозоро, відповідно до міжнародних норм.

У свою чергу мер міста Володимир Кащук наголосив, що робота міжнародних спостерігачів під час виборчого процесу вкрай важлива. Відтак висловив сподівання на плідну співпрацю задля дотримання вимог законодавства та забезпечення вільного волевиявлення громадян України на президентських виборах, 25 травня 2014 року.

Нагадаємо: 20 березня у Києві ОБСЄ офіційно відкрило місію зі спостереженням за достроковими президентськими виборами в Україні. У період передвиборної кампанії на території України працює близько сотні довгострокових спостерігачів та експертів. А у день голосування, 25 травня, за перебігом волевиявлення спостерігатимуть майже 900 представників місії.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *