В Чопі появляються будівлі-мутанти (ФОТО)

Ми уже неодноразово писали про відсутність виваженої та продуманої містобудівної політики у нашому місті. Внаслідок цього будівництво ведеться хаотично, що в свою чергу спотворює архітектурний вигляд Чопа.
Створена в 2008 році та оновлена у цьому році міська містобудівна рада чомусь такими питаннями не займається. Будівлі-мутанти продовжують рости, як на дріжджах перетворюючи наше містечко у такий собі «Шанхай».

В минулих публікаціях ми уже писали про незаконне встановлення споруди площею понад 20 м² в пішохідній зоні із захопленням значної частини тротуару прогулянкової території центру міста.
Як бачимо, із вікон міської влади міському керівництву чомусь не видно такого брутального будівництва.
На адресу нашого видання надійшов цікавий лист щодо добудови до багатоповерхового комунального міського будинку, тепер уже самими мешканцями багатоповерхівки.
Щоб переконатись в цьому насправді, ми направили нашого фотокореспондента на цей об’єкт. Те, що зафіксував об’єктив фотоапарата, наводить на роздуми. Будівництво завершено, а це вірна ознака того, що в конструкцію багатоповерхівки було внесено зміни, і навряд чи на законних підставах. Добудова напевно здійснювалася з видаленням частини несучої стіни багатоповерхівки, а це може призвести до її послаблення та руйнуванню будинку. Країна пам’ятає чисельні аварії з руйнування багатоповерхівок із летальними випадками через самостійні та незаконні зміни їхніх конструкцій.
Хто ж такий впливовий, що має можливість в такий спосіб здійснювати добудову? Хто надав дозволи на таку добудову?
Спілкуючись з сусідами стало відомо, що власниками цих добудов є мешканці першого поверху комунального будинку Карташова Л.І та Іштовка Б.В.

Мій Чоп

добудова

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *