Індус з Нью Делі навчить ужгородців готувати традиційні індійські страви та поділиться секретами міксування спецій.
«Цього разу ми запросили показати майстер клас Рам-Крішну, з Нью Деллі, який зараз навчається в Ужгороді на медичному. Він дуже добре готує і часто нас пригощає своїми стравами. Адже скушувати в Ужгороді справжню автентичну індійську кухню насправді ніде, і це ти розумієш, прийшовши до Рама в гості» – говорять організатори майстер-класу Тетяна та Ігор Жовківські.
Окрім того, Рама можна вважати чистим вегетаріанцем – він ніколи в житті не їв ні м’яса, ні риби, ні яєць. Так само як його батьки, бабусі і прабабусі. І при цьому він вчиться на медика, та в ролі пацієнта пригадує себе десь в 6-ти річному віці. Він не знає ні нежиті , ні жодних інших серйозніших хвороб, хоча зізнається: український клімат таки для індусів досить суворий.
«Рам особливу увагу надає спеціям і їхньому приготуванню. Тому обіцяв нам розкрити певні секрети на майстер-класі. При цьому Рам уже звик спеціально для нас додавати менше чилі, тому гості зможуть спокійно їсти приготоване», – говорять організатори.
Тож, якщо ви бажаєте скуштувати щось екзотичне, – записуйтеся на майстер- клас!
Традиційне місце проведення – Швабська, 58, кафе «Карамелька». Неділя 10 травня, початок о 16.00.
Вартість участі – 20 грн.
Реєстрація обов’язкова за телефоном – 050 714 70 70 (Тетяна)