Ужгородців вже утретє запрошують на “Бібліотечні гарадичі”

26 січня о 18:00 у Закарпатській обласній бібліотеці відбудеться третій випуск унікального проекту «Бібліотечні гарадичі». Гостем стане Олександр Дубина – соліст черкаського гурту «Сонце в Кишені». Співорганізатором події є ужгородський осередок Фундації регіональних ініціатив.

У 2016 році в Ужгороді стартував унікальний проект, де про літературу спілкуються НЕ письменники. Ідея належить бібліотекарям відділу обслуговування і полягає в тому, щоб показати громаді, як по символічних сходах (гарадичах) через книги можна іти до вершин знань та досягнути успіху.

Гостями «Бібліотечних гарадичів» раніше були соліст гурту «Триставісім» Павло Генов та патрульні полісмени – Юлія Бушко та Олександр Копитчак.
26 січня гостем проекту стане Олександр Дубина – музикант, лідер гурту «Сонце в кишені», який виступав на фестивалях Бандерштат, Woodstock in Ukraine, ГайдаFest та ін.

Запрошуємо всіх до приємної розмови та послухати якісної української музики у Закарпатську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Ф. Потушняка (пр. Свободи, 16) 26 січня о 18:00. Вхід вільний

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *