Ужгородців “Дістало!”, в місті буде гаряче

Про це в мережі Фейсбук інформує голова ГО МУЗА (Майбутнє українського Закарпаття) Іван Данацко (орфографія і стилістика автора).

дістало3

Анонсоване ВІЧЕ, губернатором Губалем В.І., та підтримане всіма активістами, що були у вівторок на зустрічі в ОДА, після мітингу біля Ужгородської мерії, про зняття Погорєлова В.В., відбулось в 14.00. Представників влади не було (свої обіцянки продовжують не виконувати)))), але прийшли ті, які хотіли запалити свічки за першими жертвами, та за подіями, що відбулися рік тому в місті Києві на Майдані Незалежності. Це звичне коло істинних революціонерів, які розуміють, що обіцяні зі сцени на Майдані зміни, будуть виконані, як сьогоднішні губернатором Губалем В.І., але такі події, дають змогу нагадати, що СЬОГОДНІ СПОКІЙНО, А ЗАВТРА?
ДІСТАЛО! Дістала неповага представників влади до свого НАРОДУ, до подій, які кардинально змінили свідомість людей, до виконання своїх обіцянок!
Скільки можна обіцяти та не виконувати, МИ не ті “РЕВОЛЮЦІОНЕРИ ЗА ВИЗОВОМ”, що виконують ВАШІ вказівки, МИ НАРОД, який навчить ВАС поважати себе і виконувати данні обіцянки!
Сьогодні в 12.00 біля Ужгородської мерії, розпочнеться безстрокова акція, під лозунгом “ДІСТАЛО”! На якій МИ ВАМ нагадаємо про обіцянки, заставимо їх виконувати, та поважати свій НАРОД!
Слава Україні!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *