Ужгородці отримали цілодобове водопостачання

вода-кранЗ метою покращення забезпечення мешканців міста питною водою  КП ”Водоканал м. Ужгорода”, виконуючи інвестиційну програму на 2014 рік затверджену НКРКП, за рахунок власних коштів придбано та змонтовано сучасну підвищуючу насосну станцію для забезпечення жителів  п’ятиповерхової житлової забудови по вул. Лавріщева водою в цілодобовому режимі.

Змонтована автоматична система керування із застосуванням частотно-регулювального приладу потужністю 5 кВт, замість існуючого насосного обладнання потужністю 18,5 кВт, суттєво зменшить витрати на електроенергію. Після проведення пусково-налагоджувальних робіт,  мешканці даного району  отримують воду цілодобово.

Також інвестпрограма підприємства передбачає реконструкцію підкачуючої насосної станції по вул. Грушевського. Буде переведено на цілодобове водопостачання чотири дев’ятиповерхових та десять п’ятиповерхових житлових будинків. На даний час підприємство закупило насосне обладнання на сумму 185,0 тис. грн. Загальна вартість робіть по реконструкції включно з загально-будівельними роботами складає 298,0 тис. грн.

Підприємство висловлює сподівання, що абоненти не тільки тих районів,в яких вже зроблена чи планується проведення реконструкцій,але й всіх інших також  зроблять крок на зустріч  по погашеню заборгованості за надані послуги по водопостачанню та водовідведенню, від якої напряму залежить життєдіяльність нашої служби і якість послуг, які надаються мешканцям міста.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *