Categories Новини

Ужгородським ярмарком зацікавився “губернатор” Лунченко (ФОТО)

У суботу, 12 квітня, традиційний ярмарок відвідав голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко.

лунченко

Протягом трьох днів в самому центрі Ужгорода проходить щорічний передвеликодній захід – ярмарок сільськогосподарської продукції. Кожного року аграрії з’їжджаються до Ужгорода з усієї області, щоб запропонувати покупцям придбати до свята якісну продукцію за цінами виробника. Цьогоріч близько 100 учасників – фермерські господарства, фізичні особи та особисті селянські господарства всіх районів області взяли участь у заході.

Кожен район представив на ярмарку традиційну продукцію. Так, Ужгородський та Іршавський – овочі та фрукти, Мукачівський – мед, вино, птицю, Тячівський та Рахівський – бриндзю, вурду, баранину та ін. Учасники ярмарку запропонували жителям обласного центру у широкому асортименті продукцію сільськогосподарського виробництва та харчової промисловості – м’ясні, ковбасні, кондитерські вироби, молочну продукцію, овочі, фрукти, вина виноградні, продукцію бджільництва, живу птицю тощо. Також можна придбати саджанці, квіти, насіння.

Вся продукція, яка реалізовується на ярмарку, вироблена на території області, що свідчить про значний виробничий потенціал агропромислового комплексу. Загалом, агропромисловий сектор області налічує 1698 одиниць суб’єктів сільськогосподарського виробництва, з них фермерських господарств 1532 та понад 380 підприємств харчової і переробної промисловості.

Прес-центр ОДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *