Ужгородський мер підтримує “п’яту колону” Кремля

андріївПро непатріотичну позицію Ужгородського міського голови Богдана Андріїва у питанні відносин з Українською Автокефальною Церквою у мережі Фейсбук пише священник Сергій Уманців (орфографія і стилістика збережені).

Сьогодні, ми з Владикою Віктором та головою нашої громади Вороном І.С. були у нашого вельмишанованого мера міста п.Андріїва Б.Є. Наш похід передував подіям, що відбудуться у четвер о 10.00 год. на сесії міської ради, на якій з числа питань, буде винесено і наше питання, яке неодноразово розглядалося на попередніх сесіях, але не приймалося з досить поважних причин, а тут хотів би усьому нашому народу розпровісти подетально.

Річ у тому, що громаді УПЦ Київського патріархату ще у 2003 році була виділена і надана земельна ділянка площею 0,2787 га із земель залізниці по вул. Минайській 71,(р-н Залізничної лікарні) минали роки громада заввесь цей час, спромоглася поставити фундамент, завезли цеглу і інші буд. матеріали. Однак, як минула влада міста, так і теперішня в особі чинного мера АНДРІЇВА, який не тільки не хоче законно допомагти (затвердити по закону на сесії проект відведення зем.ділянки з передачею в постійне користування), а навмисно ігнорує Конституцію і чинне ЗАКОНОДАВСТВО УКРАЇНИ, тим самим переступаючи, як Земний, так і Закон Небесний. А сьогодні дорогі, УЖГОРОДЦІ! п.АНДРІЇВ показав своє справжнє обличчя, що це П’ЯТА прихована колона, для якої неважливо, до якої церкви ходити, бо БОГ єдиний і йому всерівно чито Московський патріархат, чи Київський, але радше він вибере Московський, бо ж це його живий електорат на виборах був, тому він, як вірний Ленінець-Регіонал перефарбований під патріота…

А беззаконня полягає в тому, що пан АНДРІЇВ уже сам без депутатів вирішив, що та земельна ділянка, яка була по закону виділена Українській церкві буде поділена навпіл і частину землі він відсть УПЦ Московському патріархату (якому нема де молитися, довідома Ужгородців: насьогодні в м.Ужгороді і його околиці сукупність храмів складає 21 діючий храм, ось і думайте кому і де нема молитися).

Ось так мер міста УСЕ РОБИТЬ ПО ЗАКОНУ…. ЩОБ ЗАДОВІЛЬНИТИ МОСКОВСЬКИЙ ЕЛЕКТОРАТ І ВІДДЯЧИТИ ЙОМУ!!!!!!! А тому наш прихід і розмова з Андріївом не увінчалася успіхом… На жаль… тому прошу усіх небайдужих Ужгородців прийти і підтримати нашу громаду у четвер о 10.00 тим самим, показати цій злочинній владі, що тоді, коли на Сході України триває не АТО, як нас хочуть запевнити ЗМІ, а реальна війна з МОСКОВСЬКО-ПУТІНСЬКИМ ОКУПАНТОМ, коли гинуть наші друзі, побратимі, цвіт нації, а такі, як АНДРІЇВ під”шумок” задовільняє ту “Злочинну Церкву”, яка з початку незалежності УКРАЇНИ через Почаївські листки, книжки, які в собі несли сепаратиський заклик щодо повалення ладу в Україні інспірував “тиху” гібридну війну на Сході України, навіть зараз, під видом “лагідної” ходи за мир і “любов” в Україн,і ФСБ закрутила новий сценарій розхитати і розчленити Україну так, щоб вона вже ніколи не стала існувати…. як кажуть: “Не змогли взяти Українців ракетами, мінами масою вбитих, візьмемо через церкву”…

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *