Ужгородську тюрму відвідало високопоставлене керівнитво (фото)

Державну установу «Закарпатська установа виконання покарань № 9» з робочим візитом відвідав начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайло Дзюдзь.

В прокуратурі Закарпатської області під головуванням прокурора області Володимира Гаврилюка відбулася спільна нарада керівників правоохоронних органів, в якій прийняв участь начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайло Дзюдзь. На нараді було обговорено питання щодо взаємодії установи з правоохоронними органами області щодо забезпечення режимних вимог, вжиття заходів до припинення протиправних діянь та запобігання їх вчиненню, профілактики злочинності і корупції. Перед початком наради Михайло Дзюдзь відвідав державну установу «Закарпатська установа виконання покарань № 9».

У супроводі в.о. начальника установи майора внутрішньої служби Андрія Глебова та заступника начальника установи з інтендантського та комунально-побутового забезпечення майора внутрішньої служби Віталія Чобаля, було здійснено обхід складів, режимного корпусу, кімнати психоемоційного розвантаження, харчоблоку та зовнішніх постів. При обході спілкувалися з неповнолітніми ув’язненими, жінками, які утримуються в установі, під час бесід ув’язнені та засуджені скарг на умови тримання не заявляли.

Прес-служба ЗМУ МЮ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *