Ужгородські молодиці обікрали студента

повіяУкрадені двісті доларів і сто гривень молодиці весело протринькали тої ж ночі в нічному клубі. Але тепер на них очікує кримінальна відповідальність.

 

Днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 19–річного місцевого мешканця, студента одного з вищих навчальних закладів області. Заявник повідомив про те, що з його квартири невідома особа викрала гаманець, в якому знаходилися гроші в сумі 100 гривень та 200 долларів США.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Завдяки професійним діям міліціонерів ця крадіжка була розкрита «за гарячими слідами».

 Крадійками виявилися 19-річні ужгородки Наталія та Анна, які неодноразово попадали в поле зору міліціонерів. Обидві молодиці ніде не вчаться і не працюють, але полюбляють весело проводити час у колі друзів з кримінальним минулим. У гості ходять лише з метою що-небудь поцупити. «Зароблене» таким чином витрачають на алкоголь, цигарки та розваги у розважальних закладах.

 Зі слів крадійок, потерпілого вони знають давно, неодноразово були у нього вдома, навіть знали, де хлопець ховає гроші. В той вечір потерпілий запросив їх до себе додому на вечірку. Крім дівчат та господаря, на ній були присутні ще двоє юнаків. Компанія весело проводила час: розмовляли, веселилися, вживали спиртні напої тощо.

 Невдовзі дівчата, під приводом причепуритися,зайшли у спальню кімнату та викрали з шафи гаманець потерпілого. Після чого, в самий розпал вечірки, покинули друзів: мовляв, їм вже час додому. Насправді ж подружки подалися в один із нічних розважальних закладів міста, де за кілька годин витратили всі «зароблені» таким чином гроші.

 Наразі спритні подружки-крадійки спілкуються з міліціонерами. Триває слідство.

 Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

 Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *