Ужгородські міліціонери затримали чергового наркомана

В ході проведення операції «Батискаф» працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції за куріння у невстановленому місці, зупинили 38-річного ужгородця. Під час складання міліціонерами адміністративного протокому, чоловік в присутності понятих, добровільно видав з правої кишені спортивної куртки – марихуану.

На місце події негайно виїхала слідчо – оперативна група Ужгородського міського відділу міліції. В присутності понятих міліціонери, вилучили пакет, наповнені речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, вагою близько п’яти грам. Вилучене «зілля» направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

За куріння у невстановленому місці на нього складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, міліціонери його попередили, що у разі повторного порушення ним адміністративного законодавства, до нього будуть застосовані більш суворі заходи, а саме накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Наразі розслідування триває, з’ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,
Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *