Ужгородські держреєстратори звільнились через аферистку

ПавликСкандал в Ужгородській реєстраційній службі набирає обертів. Досвідчені державні реєстратори Надія Куберка та Ірина Зінич написали заяви на звільнення з посад державних реєстраторів. Так вони висловили свій протест з приводу того, що на посаду в.о. начальника відділу державної реєстрації осіб підприємців, легалізації об’єднань громадян по м. Ужгород було призначено Ганну Павлик, котра в  свій час “поставила на роги” такого банківського монстра, як “Приватбанк”, в якому вона працювала на посаді заступника директора Ужгородської  філії.

Не будемо вдаватися у подробиці маніпуляцій до яких вдавалася пані Ганна у цій поважній банківській установі, про це більш детально можуть розповісти працівники внутрішньої безпеки банку. Скажемо лише, що ця панянка була відправлена для з’ясування обставин роботи на поліграф (детектор брехні), який не змогла пройти.

Ганну Павлик було звільнено з посади за “недовірою”, а Приват ще довго “зализував” рани нанесені “невинним” створінням. В результаті Ужгородську філію “Приватбанку” ліквідували звільнивши при цьому 29 чоловік. Зараз ужгородські приватівці підпорядковуються львівській структурі банку.

Начальник Головного управління юстиції в Закарпатській області Петро Ільницький  має добре задуматись над тим, кого поставив опікуватися діяльністю державних реєстраторів Ужгорода.

Уа-репортер

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *