Ужгородські антитітушки заявили про себе на всю Україну

молнарМинув рік від того часу, як спортсмени Ужгородської Федерації Єдиноборств заявили про себе на всю країну. Тоді близько півсотні спортсменів колоною прийшли на площу Театральну, де саме відбувався мітинг, аби підтримати закарпатців. Згодом їх охрестили “антитітушками”, адже під час революціних подій вони неодноразово засвідчували свою відданість народу і закликали інших молодих людей спортивної зовнішності не продаватися. Спортсмени Ужгородської Федерації Єдиноборств постійно організовували охорону мітингувальників від тітушок та попереджали різного роду провокації під час проведення акцій протесту громадян та інших заходів у місті.

Тоді до них приєдналися і спортсмени з інших федерацій міста Ужгород, а мітингувальники зустрічали їх під аплодисменти.

Євген Молнар, президент Ужгородської Федерації Єдиноборств, згадуючи ті події, зазначає: “Ми єдині в країні, хто перший почав серед спортсменів боротися з тітушками. Ми піднялися проти них, показуючи іншим спортсменам приклад, і вже потім пішла хвиля по всій країні”.

1 comment

Сектор А says:

По-справжньому сильні чоловіки не можуть бути запроданцями та паскудами, бо справжня чоловіча сила – це обов”язково поєднання сили фізичної та сили Духу!
Дух нікому не дає скотитись у диявольське лігво!
Браво мужнім хлопцям!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *