Ужгородська міськрада вимагає відставки Азарова

Відповідне рішення було ухвалено щойно на позачерговій сесії. За нього проголосувало більшість депутатів таємним голосуванням.

Узгоджувальна рада вирішила винести окремо 2 звернення по страйку і по євроінтеграції. Третє питання –  це прийняття рішення про відкрите голосування.

Узгоджувальна рада прийняла рішення одноголосно. Звернення вирішили приймати пакетно.

Рішення про відкрите голосування на цій сесії підтримало лише 30 депутатів.

Було зачитано проект рішення про зміни до регламенту засідань сесії міської ради. За ним результати голосування  надаватимуться вільно депутатам на письмову заяву протягом 2 днів з моменту внесення заяви. Волошин Іван запропонував надавати таку інформацію всім охочим.

Юлія Дуб, активістка, заявила, що студенти не покинуть залу засідань, доки не буде задоволено їх вимоги.

Зачитали перероблений проект звернення до ПУ ВРУ та Генпрокурора України. Згідно нього ужгородські депутати не можуть стояти осторонь останніх подій, тим більше враховуючи сусідство з європейськими державами. Ми, ужгородські депутати засуджуємо застосування сили проти мирного зібрання на євромайдані в ніч з 29 на 30 листопада та вимагаємо притягнути до відповідальності винних осіб. Пропонуємо президенту винести на розгляд ВРУ проект про звільнення уряду. Закликаємо уникнути силових дій проти мирних демонстрантів.

Ващук запропонував просто вивішувати результати голосування на сайт.  Депутати не підтримали пропозицію Волошина, але 36 із них підтримали Ващука.  33 депутати прийняли рішення про відкрите голосування в цілому.

Отдже результати голосування тепер будуть на сайті Ужгородської міської ради.

рішення

mukachevo.net

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *