Ужгородська міліція спіймала крадія каналізаційних люків

люк…Під час комплексного відпрацювання території Ужгорода дільничні інспектори міліції помітили близько 5-ї години ранку чоловіка, який ледве ніс в руках круглий важкий предмет. Помітивши людей у міліцейській формі кинув свою нішу на землю та намагався втекти. З’ясувалося не даремно. Він поцупив з двору будинку № 36 по вулиці Заньковецької, кришку каналізаційного люку.

Зловмисником виявився 28-річний ужгородець, який неодноразово попадав у поле зору міліціонерів. Раніше чоловік був засуджений за скоєння крадіжок.

Правоохоронцям розповів, що крадіжку спланував завчасно. Каналізаційний люк мав намір продати, але не встиг – завадили міліціонери. Виручені гроші за метал, хотів витратили на придбання продуктів харчування для своєї великої родини – має на утриманні п’ять діток.

Лише він є основний «добитчик» грошей у сім’ї так, як його дружина знаходиться у декретній відпустці. Через кримінальне минуле, не міг влаштуватися на постійну роботу. Тож, щоб прокормити свою родину, вирішив заробити злочинним шляхом, який він добре знає.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі крадій спілкується з міліціонерами. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *