Ужгородом промарширували духові оркестри (відео, фото)

fotoМаршем, який розпочався з площі Фенцика неподалік від обласної філармонії, йшли юні та вже досвідчені «духовики» з Ужгорода, Солотвина, Берегова, Іршави, Рахова, музиканти духового оркестру УМВС України в Закарпатській області тощо.

Сьогодні в Ужгороді вулицями міста пройшов марш-парад духових оркестрів з різних районів Закарпатської області.

Всього для участі в урочистій ході приїхало 17 колективів, серед яких оркестри будинків культури, музичних шкіл і шкіл мистецтв, духові оркестри офіційних установ і відомств. Так, маршем, який розпочався з площі Фенцика неподалік від обласної філармонії, йшли юні та вже досвідчені «духовики» з Ужгорода, Солотвина, Берегова, Іршави, Рахова, музиканти духового оркестру УМВС України в Закарпатській області тощо.

«Маршрут» марш-параду за участі духових оркестрів пролягав через Пагорб слави, а затим – через пам’ятник Тарасові Шевченку, де було заплановане урочисте покладання квітів. Продовження дійства стане великий концерт, духові колективи гратимуть для перехожих на двох майданчиках у центрі міста: одна локація розташується на площі Петефі, інша – на площі Театральній.

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *