Categories Новини

Ужгородка підписала контракт з будинком Сhanel

СамсончикУкраїнська модель Евеліна Самсончик з Ужгорода підписала ексклюзивний контракт з відомим модним будинком Сhanel.

Самсончик є єдиною в Європі моделлю, яка підписала постійний контракт з Сhanel. На сьогоднішній день такі контракти на постійній основі будинок моди Сhanel підписав лише з двома моделями в світі, українкою та американкою, – повідомляє paparazzi.ru.
У 14 років українці запропонувало підписати контракт європейське модельне агентство, але вона відмовилася від підписання, а в 15 років – стала рекламним обличчям ресторану французької кухні “Фан-Фан”, який розташований в її рідному місті Ужгороді.
Вона жодного дня не займалася в модельному агентстві, хоча на Україні її продюсує модельне агентство LINEA 12 MODEL MANAGEMENT UKRAINE
У 16 років вона вже відкриває покази на Тижні високої моди в Мілані, представляючи вбрання від Valentino. Два роки Самсончик працювала в основному з італійськими модельєрами.
У 18 років вона підписує контракт з культовим паризьким агентством ELITЕ MODEL. А цього літа її запрошує виступити на показі Сhanel осінь-зима 2013-2014 Карл Лагерфельд.
На початку жовтня Самсончик з успіхом виступила на Fashion Week в Парижі і зараз готується до показів у Нью-Йорку. Після Нью-Йорка у Евеліни Самсончик починається тур по 12 країнам світу.

ukrinform.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *