Ужгородець на вулиці торгував амфетаміном

наркотикиСпівробітники служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міського відділу міліції викрили злочинну діяльність 41-річного мешканця міста, який реалізував наркотики.

У поле зору оперативників потрапив 41-річний ужгородець. Він займався незаконною діяльністю – збував порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на амфетамін.

Правоохоронці певний час спостерігали та документували протиправну діяльність ужгородця. Горе-торговця міліціонери викрили тоді, коли він за 1000 гривень продав чергову дозу наркоотрути. Цю незаконну оборудку зловмисник здійснював на одній з вулиць обласного центру. Загалом міліціонери зафіксували три такі незаконні факти збуту.

– Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За збут наркотичних засобів відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, – розповів перший заступник начальник Ужгородського міськвідділу міліції Олександр Боднарчук. – За скоєне йому загрожує від п`яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вилучений білий порошок направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Триває досудове слідство, повідомляють в Ужгородському МВ УМВС.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *