Ужгородському полісмену, який затримав озброєного злочинця, вручили почесну відзнаку «За заслуги перед Закарпаттям» (ФОТО)

Сьогодні, 27 червня, в камінному залі Закарпатської облдержадміністрації відбулося нагородження найкращих працівників різних галузей, приурочене до Дня Конституції України. Державні та обласні нагороди вручив голова обласної адміністрації Геннадій Москаль.

Найвищу нагороду краю – Почесну відзнаку «За заслуги перед Закарпаттям» з рук посадовця отримав і 27-річний офіцер поліції Роман Фечко.

19 травня оперуповноважений карного розшуку Ужгородської поліції лейтенант Роман Фечко затримав в Ужгороді озброєного злочинця. Нападник двічі вистрілив із пневматичного пістолета в правоохоронця, але той затримав стрілка. Одна металева кулька потрапила офіцеру в голову, інша – в живіт. Поранений правоохоронець отримав також струс мозку і тривалий час провів у лікарні.

Після одужання Роман Фечко повернувся на службу, далі бореться зі злочинністю. Під час нагородження в ОДА молодий офіцер поліції скромно запевнив, що не вважає себе героєм, адже просто робив свою роботу – затримував злочинця, і додав, що впевнений, що так поступив би кожен із його колег-розшуківців.

А на завершення було фото на пам’ять із керівником краю та іншими нагородженими, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *