У Закарпатській «Книзі пам’яті» публікуватимуться і матеріали про загиблих воїнів в АТО

свічкаНа розгляд депутатів облради вноситься проект рішення «Про Програму діяльності Закарпатського регіонального відділення Пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України», редакційно-видавничої групи обласної книги «Реабілітовані історією» і редколегії з підготовки та випуску «Зводу пам’яток історії та культури Закарпатської області» на 2017 рік».

Основною метою Програми є увічнення пам’яті закарпатців, які стали жертвами Другої світової війни, нацистської окупації та репресій. Також йдеться про увічнення пам’яті співробітників органів внутрішніх справ, котрі загинули при виконанні службових обов’язків.

Заплановано опублікувати і додаткові біограми й інші матеріали про патріотів, котрі в наш час загинули під час Антитерористичної операції (АТО) на сході України.

Фінансування напрямів діяльності та заходів Програми передбачається здійснювати за рахунок коштів обласного бюджету. Запланований обсяг коштів на 2017 рік становить понад 706 тисяч гривень, – пише прес-служба Закарпатської облради.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *