У Закарпатській “Бутирці” пройшов другий етап конкурсу «Юні дарування-2014»(ФОТО)

Основне завдання конкурсу – виявлення талановитих осіб серед дітей персоналу працівників відділу ДПтС України в Закарпатській області, створення умов для реалізації їх творчого потенціалу; забезпечення психолого-педагогічного впливу на гармонійність розвитку, формування креативних та естетичних здібностей дитини; сприяння підвищенню загальнокультурного рівня обдарованих дітей і підлітків.
Конкурс «Юні дарування -2014» відкриває нові юні таланти, які в майбутньому обов’язково поповнять ряди української зіркової еліти.
Глядачі високо оцінили здібності юних конкурсантів, які співали, читали вірші та гуморески. Всім присутнім учасники подарували гарний настрій та чарівні, незабутні посмішки на обличчях.
Були на святі і спеціальні гості це учасник проекту «Голос діти» Віктор Папп, танцювальний колектив «Зефірчик», а також відомий гурт «Так і так»
Кожна дитина – це наше майбутнє, і ми маємо розвивати таланти дітей незалежно від рівня їхніх можливостей. Нині серед пріоритетних завдань Президента України та Уряду – створення найкращих умов для розвитку дітей і задоволення їхніх потреб заради формування мудрого, успішного, здорового суспільства, зазначив начальник Михайло Соханич. Нам небайдужі долі дітей наших працівників, і ми знаємо, що кожна дитина – талановита по своєму, варто лише розкрити та підтримати цей талант. Адже наш обов’язок – допомогти дітям гідно увійти в доросле життя, навчити їх вічним цінностям, Думаю, що цьогорічні «Юні дарування» знайдуть своє місце в житті, адже мають прагнення вдосконалюватись і робити щось нове. Сподіваюся, що конкурс і надалі матиме гідне продовження, а учасники із нашого краю, на належному рівні гідно представлять Закарпаття на столичній сцені однойменного Всеукраїнського конкурсу підсумував Михайло Соханич
Саме дійство проходило за підтримки профспілки працівників Державної пенітенціарної служби області переможці були нагороджені дипломами, цінними подарунками, а також для всіх учасників був накритий святковий солодкий стіл.

Пресс-служба  відділу ДПтС України в Закарпатській  області

увп

увп4 увп3 увп2 увп5

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *