У Виноградові відновлено роботу сміттєзвалища до кінця року

сміттяУ четвер, 4 вересня, відбулося третє пленарне засідання 27 сесії Виноградівської міської ради участь у якому взяв голова райдержадміністрації, міський депутат Віталій Любка.

Голова районної державної адміністрації проінформував депутатів Виноградівської міської ради про пророблену роботу з вибору земельної ділянки для будівництва полігону з переробки твердих побутових відходів. Комісією було обстежено всі підходящі земельні ділянки на території району. За результатами висновків комісії головою райдержадміністрації прийнято розпорядження про розроблення детального плану території за межами села Хижа для будівництва та обслуговування полігону твердих побутових відходів.

Виноградівський міський голова Степан Бочкай запропонував надати дозвіл на ввіз сміття з району строком до кінця року з рядом додаткових вимог: ущільнення міського сміттєзвалища ресурсами АВЕ-Виноградово, щомісячний звіт голови райдержадміністрації у засобах масової інформації, виконання планів тощо.

За результатами голосування міські депутати прийняли позитивне рішення. Відтак, тверді побутові відходи із сіл та селищ району будуть завозити на Виноградівський полігон побутових відходів до кінця року. При цьому робота з реалізації проекту по будівництву нового полігону для переробки твердих побутових відходів не припинятиметься, – повідомляє Виноградівська РДА.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *