У неділю в Мукачеві сталося три пограбування на загальну суму більше півмільйона гривень

злодій-автоЗа минулу неділю відразу троє закарпатців стали жертвами невідомих крадіїв. Загалом від них викрадено грошей і коштовностей на суму 512 тисяч гривень.

50-річний мукачівець залишив обідньої пори в неділю свій мікроавтобус «Мерседес» на мукачівському ринку. В салоні лежала барсетка з грішми, машина була незачинена. Цим і скористався невідомий зловмисник, викравши барсетку. Разом із нею пропали гроші в сумі 60 тисяч гривень, 500 доларів і 100 євро, а також документи на машину. Загалом сума заподіяних збитків склала 77000 гривень.

30-річний мукачівський підприємець пішов зранку з дому у справах, а коли повернувся, то виявив, що в його оселі побували, підібравши ключа до вхідних дверей, непрохані гості. З шафи зникли гроші в сумі 260000 гривень, 3000 доларів та золоті вироби. Загалом «домушник» заподіяв збитків на 350 тисяч гривень.

Третьою жертвою спритних злодіїв став 38-річний житель м.Ужгорода. Чоловік приїхав у неділю до Мукачева, свій автомобіль залишив ввечері навул.Окружній. Пішов у справах, а сумочку з грошима та документами необачно залишив на передньому сидінні. Цим і скористався невідомий зловмисник, розбивши скло на пасажирських дверцятах. Разом із сумочкою зникли гроші в сумі 55000 гривень, 1000 євро, два мобільні телефони і документи. Сума заподіяних збитків склала 85000 гривень.

За всіма цими фактами поліція розпочала кримінальні провадження, крадіїв розшукують. Водночас правоохоронці звертаються до громадян із проханням уважніше ставитись до збереження власних статків. Не залишайте без нагляду великі суми грошей та коштовні речі. Памятайте, що професійному злодії достатньо лічених хвилин, аби проникнути в квартиру чи машину.

Про це повідомляє: Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *