У Мукачеві правоохоронці затримали злодія, який за одну ніч скоїв два пограбування

міліціяУ Мукачеві правоохоронці затримали 41-річного чоловіка, який за одну ніч скоїв два пограбування. Проте зловмисник навіть не встиг скористатися награбованим, бо його затримали міліціонери.

З заявою про пограбування до міліції звернулася мукачівка, яка працює в одному з кафе міста. Заявниця повідомила про те, що невідомий чоловік відкрито викрав із кафе вагу й втік. Жінка вибігла за ним на вулицю, але наздогнати не змогла.

Наступним потерпілим став 66-річний пенсіонер із села Бобовище Мукачівського району. На вулиці до нього підбіг незнайомець, штовхнув його та вихопив із рук блок пива.

Уже через годину правоохоронці знайшли грабіжника та доставили його до міськвідділу міліції. Зловмисником виявився 41-річний місцевий мешканець. Своєї вини чоловік не заперечує. Правоохоронцям пояснив, що вагу мав намір продати, а пиво випити…

Відносно мукачівця відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років, – інформація Мукачівського МВ УМВС.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *