У керівництва УжНУ відмовили гальма

доктор смоланкаЧерез безлад і хамство в організації вступної кампанії в УжНУ все більше абітурієнтів кажуть, що для навчання оберуть інший виш. Для частини з них краплею, що переповнила чашу терпіння, став прикрий інцидент у вівторок 29 липня.

Того дня творчий конкурс на журналістику розпочався на три години пізніше. Абітурієнтам та їх батькам ніхто не пояснив, чому голова приймальної комісії, ректор Смоланка, що сам усюди спізнюється, так довго їх маринує в спеку перед входом, а потім в аудиторії. Під кінець виявилося, що панове начальники УжНУ чекають тих, хто гіпотетично може спізнитися через заблоковані дороги “антивоєнними бунтами”, котрі підтримав бос Смоланки – голова партії “ЄЦ” Балога. Тому то Смоланка наплював на 150 вступників, що отримали стрес від безглуздого очікування. Температура настроїв абітурієнтів та їхніх батьків досягла точки кипіння. І не дивно. За нештатної ситуації тих, хто з поважних причин спізнюється, автоматично допускають до іспиту без дискримінації в часі, відведеного на виконання завдань. І сотні людей кількох не чекають, і ніхто не страждає. Так роблять нормальні керівники. Та в УжНУ правлять нині всесвітньовідомі нахаби, їм начхати на людей, на їхній час і гідність.

Майбутні журналісти запамʼятали цей урок бардаку і зневаги від балогівського ректора Смоланки на все життя.

М.Молнар

1 comment

ВАся says:

Перестаньте писати дурниці, та нагнітати ситуацію в суспільстві. Для яких цілей це зроблено? Подумайте накінець про людей, інакше вони до Вас прийдуть і вже дуже скоро.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *