Цього місяця Ужгород прийматиме “Червону Руту”

Червона РутаВідбірковий тур Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» відбудеться 11 жовтня в Ужгороді.

Відбірковий тур пройде в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі в шести музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського фольклору.

На відміну від інших фестивалів “Червона рута” залишається єдиним некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує саме молодих ще невідомих українських виконавців.

Участь в конкурсі не вимагає від учасників жодних вступних внесків.

Вхід для глядачів вільний.

Разом з професіоналізмом, критеріями відбору є: новизна, сучасність та молодіжність, оригінальне творче обличчя, індивідуальність виконавців, поєднані з українською національною визначеністю музики і виконання.

У жанрі українського автентичного фольклору критеріями оцінки виступів є відповідність (походження) виконуваного матеріалу традиційним зразкам справжньої автентичної народної творчості, а його виконання – максимально наближене до виконання справжніми носіями народної культури.

Заявки-анкети на участь приймаються аж до дня проведення відбіркового конкурсу за адресою: м. Ужгород, вул. Волошина 18 Обласний організаційно-методичний центр культури, тел.- факс (031 22) 3-60-35, 3-40-35, e-mail: [email protected]

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *