Три молодика із Сум пограбували магазин у Мукачеві

наручникиТрьох молодиків віком 21 та 22 роки, які вночі обікрали магазин у центрі Мукачева, затримали мукачівські працівники карного розшуку. Всі юнаки раніше судимі, один з них близько 5 років відсидів за гратами.

Зранку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з магазину по вул.Достоєвського у м.Мукачеві. Власниця повідомила, що з магазину викрали гроші (близько 3000 доларів, 1000 Євро, більше 1200 гривень), золоті вироби власниці (7 найменувань), ноутбук і товар: годинники, сувеніри та ін. Також жінка повідомила, що магазин обладнаний сигналізацією та камерами відеоспостереження.

Оглянувши місце скоєння злочину, правоохоронці вилучили сліди взлому, взуття та найголовніше – запис з камер відеофіксації. За кілька годин працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Сергій Машіка, Іван Мигович та Володимир Зовдун затримали зловмисників у м.Ужгороді, неподалік автобусної станції. Всі троє юнаків – приїжджі. Як розповіли згодом самі затримані, зранку вони приїхали потягом до м.Мукачева, нібито на екскурсію. Того ж дня винайняли житло у спальному мікрорайоні міста – «Росвигові». Вдень гуляли містом, а вночі вирішили обікрасти один із місцевих магазинів. Двоє юнаків залишилися у квартирі, третій ломом виломив вхідні двері, проник до магазину і майже 20 хвилин там «хазяйнував». З усім краденим повернувся до квартири. Зранку всі троє поїхали до Ужгорода, запакували речі до коробок і поштою відправили до рідного міста – Сум.

Уже за півгодини злодії були затримані мукачівськими правоохоронцями. Коробки з викраденими речами вилучили з поштового відділення, а спритників запросили до міського відділу для дачі пояснень.

Відомості про подію слідчий міського відділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням). Крадені речі вилучено. За даним фактом проводиться перевірка.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *