Телефонний шахрай обікрав закарпатку на 4000 гривень

шахраїПройдисвіт назвався працівником міліції і сказав, що сину потерпілої «світить» тюрма за наркотики…

 Скільки міліція не попереджує громадян, аби не вірили телефонним пройдисвітам, які називаються правоохоронцями і вимагають гроші від довірливих родичів буцімто затриманих за скоєння злочинів осіб, але наші люди й далі занадто довірливі.

 Черговою жертвою в минулі вихідні стала мукачівська пенсіонерка. Вечірньої пори  на її мобільнийтелефонзателефонував невідомий чоловік, який представився  працівником міліції.

 Співрозмовник ошелешив жінку словами про те, що її сина затримано з марихуаною, і якщо вона хоче порятувати його від тюрми, то потрібно перерахувати чимскоріше гроші в сумі 4000 гривень через термінал на вказаний банківський рахунок.

 

Не підозрюючи лиха, довірлива мукачівка зібрала потрібну суму й побігла в банкомат, де переказала гроші на вказаний їй рахунок. І лише після цього зателефонуваласину й дізналася, що того ніхто не затримував

 Потерпіла звернулася із заявою в міліцію. Шахрая розшукують правоохоронці й вкотре нагадують громадянам, аби були уважними й не довіряли незнайомим людям, що б ті не вигадували. Простіше відразу ж зателефонувати родичу, про якого йдеться, й запитати, як у нього справи. Або звернутися в міліцію, чи справді був факт, про який йдеться. І в жодному разі не перераховуйте нікому гроші!

 СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *