Categories Новини

Судді звільнили вбивць закарпатського бізнесмена за мовчазної згоди обласного прокурора Янка (ДОКУМЕНТ)

ЯнкоПро це “Трибуну”інформують джерела в правоохоронних органах Закарпаття. Прокурори, які ведуть справу про вбивство власника місцевої мережі кав’ярень «Time» Олексія Планкіна не отримали згоди від прокурора Закарпатської області Володимира Янка на затримання спільно з працівниками міліції осіб, які підозрюються у вбивстві при звільненні їх із СІЗО.

Це в мережі Фейсбук підтверджує лоббіст Лада Соколова, яка висловила подяку судді Мишинчук Н. та прокурору Володимиру Янку за те, що випустили вказаних осіб:

Дякую всіх, за підтримку під СІЗО № 9 міста Ужгороді , Закарпатської області, 02.03.2015р. Білика Олега Миколайовича, людину, який відстоїв Майдан Гідності ,та Шовкалюка В’ячеслава Степановича. Яким 27.02.15 . Мишинчук Н.С. головуюча суддя скасувала запобіжний захід тримання під вартою.Їх звільнили!, Відомо, що Прокурор Попович І.І., та Ільчук І.М.,провели перемовини із слідчими міліції на предмет викрадення їх з під СІЗО коли вони вийдуть для того, щоб знов незаконно арештувати і тримати під вартою далі без підстав, але ми їх не віддали!!! Окрема подяка від “Майдана Громадського Контроля” Янко В.М. Головному Прокурору Закарпатській області, він своїми діями доказує, що можливо наведе порядок у Закарпатті і зупинить безлад ,що робила прокуратура Закарпаття до його призначення. Просимо його звернути увагу на прокурорів Покидьків, що фабрикували кримінальні справи та вели себе як Знахабнілі Ублюдки…Це такі Призвіща як: Іванцо, Стільник, Попович, Ільчук ……..Фактів Фальсифікацій є дуже багато і ми ім це не подаруємо…Але ми починаємо вірити, що є світло у кінці тунеля назва якому “Беззаконня”. Ми своїх не віддамо!

Джерела в правоохоронних органах повідомляють про стимуляцію суддів хабарем у сумі  у 350 тисяч доларів, яку так звана правозахисниця передала суддям за звільнення аргументовано підозрюваних у справі. Скільки отримав обласний прокурор наразі невідомо, але своїх підлеглих він підставив по повній програмі.

вбивціСьогодні прес-служба прокуратури у Закарпатській області ропосюдила наступне повідомлення:

Вчора, 3 березня, прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем службовими особами Закарпатської УВП №9.За інформацією начальника слідчого відділу прокуратури області Івана Бітляна: «Службові особи Закарпатської УВП № 9, не врахувавши вимоги ст.315 КПК України, не дочекавшись виготовлення повного тексту ухвали Апеляційного суду Закарпатської області від 27.02.2015 р., прийняли рішення про звільнення з-під варти обвинувачених у вчиненні особливо тяжких злочинів громадян Ш та Б.»Йдется про резонансне вбивство підприємця Олексія П. – власника мукачівських кав’ярень «Time». Чолокік був застрелений торік у власному будинку.

 

Надіємося це повідомлення не введе громадськість у оману. Чекаємо від прокурора Закарпатської області Володимира Янка на порушення справи проти суддів Апеляційного суду Закарпатської області для яких у цьому житті немає нічого святого.

Нагадаємо, що на початку 2014 року у Мукачеві власника місцевої мережі кав’ярень «Time» жорстоко вбили з обрізу на очах у 5-річної доньки. Більше того, вбивці залишили дитину спостерігати, як стікає кров’ю тато, більш ніж на добу.

 

9 comments

закарпатець says:

ну-ну… хочу подивитись як янко тепер буде відробляти свої 350 тисяч. чи скільки він там із цієї суми получив? най тепер відмазує кіллера і його шефиню…

оля says:

ту суку треба в тюрьму посадити. а вона тупо відкупилась… дитину лиш дуже шкода… дівчинка лишилась сиротою через якусь тупу офіціантку…

сергей says:

я в шоке с этих уродов. что за херня твориться в закарпатье? после прихода к власти тех чертовых мукачевских бандитов у нас полный беспредел. не хватало петеушника губернатора так теперь еще и продажный до мозга костей губернатор. я хуею…

мукачівка says:

а чого ви ще чекали від балогівських уродів? добре, що ще дитину не вбили… а то раптом вона може якось вплинути на хід слідства і допомогти засадити ту грьобану офіціантку в тюрьму?

Народ says:

Бажаю, щоб з тими суддями теж так “гуманно” поступили на очах у їх дітей, онуків і рідних! Яскраве би було видовище.

Майдан Громадський Контроль says:

Неконтрольована народом влада – олігархічна влада без прав і гідності громадян, без права на достойний рівень життя і права приймати участь в управлінні Державними справами .
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
«МАЙДАН – ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ»
Зареєстрована Дніпровським районним управлінням юстиції у м. Києві 19.03.2014 року № 1416958
Генеральному Прокурору України Шокіну В. м. Київ, вул. Різницька, 13/15
Міністру МВС А.Авакову (на вик. ст.ст. 55, 56, 214, 215 КПК України)
Уповноваженій Верховної Ради України з прав людини
В.Лутковський (на виконання вимог Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини»)
Президенту України
Порошенку П.О. (на виконання ст. 102 Конституції України)
Головам фракцій у Верховній Раді України, Народним депутатам України, (з проханням підтримати законні вимоги перед Генпрокуром України)
Засобам масової інформації (до відома та розголосу в засобах Масової інформації)
ЗАЯВА – ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРО КРИМІНАЛЬНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ
в порядку ч.4 ст. 214 КПК України
27.02.2015 судовою колегією апеляційного суду Закарпатської обл. Симаченко Лілії Іванівни та Мишинчук Наталії Степанівни, м. Ужгород, вул. Довженка, 7 постановлено ухвалу про часткове задоволення апеляційних скарг, поданих учасниками кримінального провадження на ухвалу Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 03.02.2015 про повернення обвинувального акту прокурору та продовження строку тримання під вартою щодо обвинувачених Білика О. та Шовкалюка В., оскаржувану ухвалу скасовано.
У даній ухвалі судовою колегією було вказано на недоліки, допущені як судом 1 -ї інстанції, так і прокурором, в тому числі вирішення питання запобіжного заходу обвинуваченим.
З метою виправдання недбалих, непрофесійних дій працівників прокуратури, прокурор вдався до зловживання своїм службовим становищем в своїх інтересах та інтересах підлеглих працівників, вчинивши тиск на суддів залякуванням та прогрозами про висунення підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 375 КК України. З метою відвернути увагу від непрофесійних дій останніх, боячись осуду громадськості та ідучи на поводі висловлюванням в інтерент-коментарях , зумисно, знаючи, що дана ухвала апеляційного суду не є тим процесуальним рішенням, яке може бути предметом злочину, передбаченого ст. 375 КК України, оскільки не являється кінцевим рішенням, вніс в ЄРДР дані про кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 375 КК України та дав офіційне повідомлення-коментар про доведеність вини суддів апеляційного суду у вчиненні тяжкого злочину, яке розмістив на офіційному сайті прокуратури Закарпатської області.
Маючи на меті збереження запобіжного заходу обвинуваченим , процесуальні прокурори вдалися до непроцесуальних дій, а саме 03.02.2015 порушили перед судом першої інстанції питання продовження строку тримання під вартою без подання письмового клопотання, як цього вимагає ст. 199 КПК У країни, без урахування попередньої ухвали апеляційного суду, у
якій було звернуто увагу прокурору на процедуру подання клопотання про продовження строку тримання під вартою, чим грубо ігнорували вимоги ст. 2 КПК України.
Крім того, намагалися в незаконний спосіб отримати рішення суду щодо продовження строку тримання під вартою обвинувачених Білика і Шовкалюка, при тому, що з 05.09.2014 до 27.02.2015 прокуратура не спромоглася вручити належним чином обвинувальний акт обвинуваченим та їх захисникам, замість того, щоб виправити недоліки, вдавалися до судової тяганини, оскаржуючи ухвали суду 1-ї інстанції, у зв’язку з чим нівелювали загальні засади кримінального провадження, верховенство права, законність, передбачені ст.7, 8, 9 КПК України та ст. 1 КПК України.
А також ними були повідомлення про висунення підозри у вчиненні кримінального правопорушення працівникам пенетенціарній службі Закарпатської області, які начебто неправомірно відпустили утриманих.
Ці дії вважаємо такими, які націлянні на підрив правосуддя у Закарпатті, тиск і дискрімінацію порядних і чесних судій Симаченко Лілію Іванівну та Мишинчук Наталію Степанівну, а також інших, які ще залишились на тернах Закарпатської області.
Прокурора було повідомлено, про те, що має відбутися провакація, але він забажав, як і його попередники працювати ганебно і знахабніло. Не бачити у Складі злочина складу злочина.
На підставі викладеного, просимо внести в ЄРДР відомості про вчинення прокурором Закарпатської області кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 364 та ч.2 ст. 376 КК України. У всіх, в кого є скарги на працівників прокуратури Закарпатської області, звертайтесь до ” Майдану Громадського Контроля” Усі факти будуть оприлюднені.

Старший says:

Продажні судді Мишинчук та Симаченко намагаються залякати закарпатського прокурора Янка скаргами на Генпрокурора. Ваше місце в пеклі за те, що випустили вбивць.

Майдан Громадський Контроль says:

Зі слів Каті Яворської: Фотографія була зроблена через 8 годин після того як він перестав мене катувати. В заяві адвокат вказав шо він наніс легкі тілесні, в зв’язку з тим, що суд мед експертиза робилася через 2 місяця після скоєння злочину, а якби це було відразу там були би тяжкі! …… Чоловік ії бив дуже, добивав….але ніхто ій не намагався допомогти….
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
«МАЙДАН – ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ»
Зареєстрована Дніпровським районним управлінням юстиції у м. Києві 19.03.2014 року № 1416958
Генеральному Прокурору України Шокіну В. м. Київ, вул. Різницька, 13/15
Міністру МВС А.Авакову (на вик. ст.ст. 55, 56, 214, 215 КПК України)
Уповноваженій Верховної Ради України з прав людини
В.Лутковський (на виконання вимог Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини»)
Президенту України
Порошенку П.О. (на виконання ст. 102 Конституції України)
Головам фракцій у Верховній Раді України, Народним депутатам України, (з проханням підтримати законні вимоги перед Генпрокуром України)
Засобам масової інформації (до відома та розголосу в засобах Масової інформації)
ЗАЯВА – ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРО КРИМІНАЛЬНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ
вчинене прокуратурою Закарпатської області.
10.03.2015 викликають до прокуратури суддів апеляційного суду Закарпатської обл. Симаченко Лілію Іванівну та Мишинчук Наталію Степанівну, м. Ужгород , щодо обвинувачених Білика О. та Шовкалюка В., бо вони( судді) не стали гратися у Грязні Ігри прокуратури!!!!!
У ухвалі судовою колегією було вказано на недоліки, допущені як судом 1 -ї інстанції, так і прокурором, в тому числі вирішення питання запобіжного заходу обвинуваченим.З метою виправдання недбалих, непрофесійних дій працівників прокуратури, прокурор Янко В.М., вдався до зловживання своїм службовим становищем в своїх інтересах та інтересах підлеглих працівників, вчинивши тиск на суддів залякуванням та прогрозами про висунення підозри у вчиненні кримінального правопорушення,з метою відвернути увагу від непрофесійних дій своіх працівників, боячись осуду громадськості та ідучи на поводі висловлюванням в інтерент-коментарях, дав офіційне повідомлення-коментар про доведеність вини суддів апеляційного суду у вчиненні тяжкого злочину, яке розмістив на офіційному сайті прокуратури Закарпатської області.
Крім того, намагалися в незаконний спосіб отримати рішення суду щодо продовження строку тримання під вартою обвинувачених Білика і Шовкалюка, при тому, що з 05.09.2014 до 27.02.2015 прокуратура не спромоглася вручити належним чином обвинувальний акт обвинуваченим та їх захисникам, замість того, щоб виправити недоліки, вдавалися до судової тяганини, оскаржуючи ухвали суду 1-ї інстанції, у зв’язку з чим нівелювали загальні засади кримінального провадження, верховенство права, законність.
А також ними були повідомлення про висунення підозри у вчиненні кримінального правопорушення працівникам пенетенціарній службі Закарпатської області, які начебто неправомірно відпустили утриманих.
Ці дії вважаємо такими, які націлянні на підрив правосуддя у Закарпатті, тиск і дискрімінацію порядних і чесних судій Симаченко Лілію Іванівну та Мишинчук Наталію Степанівну, а також інших, які ще залишились на тернах Закарпатської області, а також підрив гідності працівників Пенетенціарної служби Закарпатської області.
Прокурора Янко В.М., було повідомлено, про те, що має відбутися провакація, але він забажав, як і його попередники працювати ганебно і знахабніло. Не бачити у Складі злочина складу злочина.
На підставі викладеного, просимо внести в ЄРДР відомості про вчинення прокурором Янко В.М., Закарпатської області кримінальних правопорушень. У всіх, в кого є скарги на працівників прокуратури Закарпатської області, звертайтесь до ” Майдану Громадського Контроля” Усі факти будуть оприлюднені і переданні у інстанції. І також на закритому з’їзді “Майдана Громадського Контроля” Було вирішенно пікитувати 19.03.2015р. о 10.00 Прокуратуру Закарпатської області, і далі Вишчі Інстанції Держави на для підтримки Чесних суддій і на звернення уваги на Злочінні діяння Закарпатської прокуратури. Чекаємо відповіді. ( фото Катерини Яворської) та ії звернення, які були знехтувані….

Закон, Верховенство Права та Справедливість says:

Вплив активістів після нещодавних глобальних подій очевидний, але для об”єктивності слід знати обставини справи (якщо досудове слідство не надасть суду достатніх доказів, що виправдовують тримання під вартою осіб (сукупний строк згідно закону не може перевищувати 1 року – частина 3 статті 197 КПК України), то суд позбавлений можливості продовжити тримання під вартою навіть особи, підозрюваної за особливо тяжі злочини, що узгоджується із статтями 5-7 (Європейської) Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. Тому слід керуватися не лише емоціями, а й фактичними обставинами справи, про які, нажаль, не кожен пересічний громадянин України знає. Закон, Верховенство Права та Справедливість!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *