Суд обрав запобіжний захід закарпатцю, що стріляв у підлітка

судСьогодні, 3 серпня, ухвалою  слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду, підозрюваному у вчиненні замаху на життя малолітньої особи обрано запобіжний захід.

Про це повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

В ході судового слухання, слідчим суддею було з’ясовано обставини події, що відбулася напередодні. Відтак, за твердженням правоохоронців, дії підозрюваного мали умисний характер й були спрямовані на позбавлення життя юнака. Проте, довести свій злочинний намір 43-річному чоловіку не вдалося з підстав, що не залежали від його волі.

Заслухавши позицію сторін у справі та дослідивши наявні у справі докази слідчий суддя постановив застосувати відносно мешканця Ужгородщини найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою.

Така позиція суду обумовлена тим, що розглядуваний злочин відноситься до категорії особливо тяжких. Більш того, внаслідок злочинних діянь підозрюваного малолітній особі було заподіяно ушкодження життєво важливих органів, що спричинило його подальшу госпіталізацію.

Зрештою, підозрюваний у посяганні на життя малолітнього хлопчини на час розслідування злочину перебуватиме за гратами, до кінця вересня.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *