Страшне вбивство на Хустщині: чоловік убив односельця

вбивствоНа святу Трійцю жителів гірського села Драгово чекала страшна звістка. У цей день трапилося вбивство їхнього односельця Василя, який був дяком у одному із храмів Драгова.

Про страшну подію родич померлого сповістив міліцію. Одразу ж до Драгово виїхала слідчо-оперативна група, особовий склад сектору карного розшуку та дільничні інспектори міліції.

На місці події правоохоронці встановили, що напередодні до Василя додому навідався раніше судимий 38-річний Михайло. Непроханий гість під дверима почав кричати та різними способами виманювати Василя з будинку, але чоловік на таку поведінку не реагував. Тоді Михайло сильно розлютився та вирішив до хати залізти через вікно.

Вже будучи у хаті, Михайло почав бити Василя ногами по голові та по тілу, завдавши цим останньому смертельні удари, від яких чоловік помер на місці. Жінку загиблого Михайло вдарив так, що вона на деякий час втратила свідомість.

Більше того, коли батька убивали, двоє малолітніх дітей спали собі в іншій кімнаті. На щастя важка рука бузувіра дітей не зачепила.

Після жорстокого вбивства Михайло втік у невідомому напрямку, а в цей час до тями прийшла Василева дружина. Вона першою і побачила свого чоловіка без ознак життя. Терміново до неї прийшов родич, який і викликав міліцію.

Злочинця разом із міліцією шукав і весь актив села на чолі із сільським головою Михайлом Керитою. Вже через дві години той був знайдений, він спокійно спав собі у батька вдома. Вставши з ліжка, Михайло зробив ні в чому не винний вигляд, і що від нього хоче міліція також не здогадувався.

Наразі слідчий міського відділу міліції , буде встановлювати основну причину страшного поступку, адже між Михайлом і покійним Василем не було ніяких відносин.

За даним фактом ст.слідчим Василем Гомечкою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального Кодексу України, яке карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років, а підозрюваний Михайло затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції, повідомляє Хустський МВ УМВС.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *