Стареньку ужгородку ошукав псевдо-поліцейський

шахрайІз заявою до Ужгородського відділу поліції звернулася 81-річна ужгородка. Старенька повідомила, що до неї на домашній телефон зателефонував невідомий чоловік, який назвався працівником поліції, й попросив жінку, аби та продиктувала йому її мобільний номер, оскільки так зручніше буде розмовляти. Не підозрюючи нічого лихого, жінка вказала номер свого мобільного.

Незнайомець розповів, що її син має неприємності, а саме скоїв наїзд на пішохода. І для непритягнення його до відповідальності необхідно сплатити 50 тисяч гривень. Перелякана бабуся погодилася. Чоловік сказав, що через півгодини заїде за грошима, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Не перевіривши інформацію щодо сина, розгублена ужгородка підготувала 2200 доларів та 150 євро.

Вже за півгодини незнайомець прийшов до старенької й забрав гроші. При цьому повідомив, що жінці вже нічого хвилюватися за сина. Мовляв, він усе владнає…

Лише після того, як чоловік забрав гроші, схвильована матір зателефонувала своєму сину й з’ясувала, що ніяких проблем той не має. Тоді старенька зрозуміла, що її ошукали.

Потерпіла описала правоохоронцям чоловіка та вказала, що йому близько 30-ти. Худорлявої статури. Був одягнений у чорне: штани, куртку, взуття та кепку.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Триває досудове розслідування.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *