Стали відомі прізвища міліціонерів, які затримали гвалтівників вагітної ужгородки (ФОТО)

В Ужгороді на території закинутого цегельного заводу троє молодих негідників жорстоко згвалтували молоду вагітну жінку. Гвалтівників затримано, за ними потягнулися й інші злочини, зокрема пограбунок.

 міліціонери

Стали відомі подробиці вчорашньої резонансної історії із затриманням в районі цегельні на вул.Минайській в Ужгороді гвалтівників.

Обідньої пори 10 червня на телефон 102 Ужгородського міськвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення від 23-річного жителя міста. Заявник повідомив про те, що тріо невідомих молодиків «чіпляється» біля озера «кірпічка» на вул.Минайській до його дівчини.

На місце пригоди оперативний черговий Ужгородського міськвідділу міліції направив наряди патрульної служби. Прибувши в район озера, патрульні встановили, що злочинна трійця побила потерпілого й відібрала від нього мобільний телефон.

За словами потерпілого, нападники втекли в напрямку чагарників біля озера. Правоохоронці стали прочісувати довколишню територію, перекрили шляхи втечі зловмисників.

Раптом із закинутої будівлі колишнього цегельного заводу вийшли троє смаглявих хлопців. Побачивши міліцію, незнайомці кинулися втікати в напрямку ринка. За ними кинулися молодші сержанти міліції Сергій Мешко та Юрій Смочко. Одного з втікачів затримали відразу. Двох його спільників уже ввечері взяли працівники карного розшуку.

Оглянувши саму будівлю, правоохоронці виявили там непритомну згвалтовану дівчину. Це була 17-річна жителька міста, студентка профтехучилища. До того ж, потерпіла була вагітна.

Як з′ясувалося, негідники силоміць затягнули свою жертву у закинуту будівлю й згвалтували. Від нелюдських знущань жертва втратила свідомість. Не знати, чим би все закінчилося, якби вчасно не над′їхали патрульні.

Гвалтівниками виявилися троє жителів табору з с.Концово Ужгородського району віком 16-35 років. Один із них раніше судимий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтями «групове згвалтування неповнолітньої» та «грабіж». Слідство у справі триває. Воно також повинно з′ясувати можливу причетність затриманих смаглявців до скоєння інших злочинів.

Начальник УМВС області Сергій Шаранич розпорядився відзначити міліціонерів, які оперативно розкрили цей злочин і затримали гвалтівників.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

міліціонери2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *