Спроби сепаратистів дестабілізувати ситуацію на Закарпатті не припиняються

сепаратизмДнями в Закарпатську область приїхав такий собі представник партії “За права людини” Володимир Тарасов – виходець із Луганщини, який організовує проплачнені шоу та публікації в ЗМІ, залучаючи до них різних псевдоекспертів з числа радикальних русинів, пенсінерів-калимщиків, які озвучують проплачені коментарі тощо. А приїхали вони не спроста.

Громадська організація «Закарпатський край», як заявив її голова Василь Кузьо (колишній прокурор у відставці) під час участі у передачі Мукачівської телекомпанії «М-Студіо», розробила проект Закону «Про надання Закарпатській області спеціального економічного статусу», який наші доблесні депутати нещодавно підтримали на засіданні облради.

Сепаратисти спокійно роз”їжджають Україною та Закарпаттям зокрема, купують час в ефірах місцевих телекомпаній, останні їм у цьому радо сприяють, адже гроші не пахнуть, чи не так?

З достовірних джерел нам відомо, що сепари купили ще як мінімум один ефір на «М-Студіо», тож “Карпатська Січ” закликає керівництво телеканалу розібратися в ситуації і не продаватись ворогам України. В протилежному випадку дії компанії розцінюватимуться як співпраця з сепаратистами.

Також звертаємось до всіх закарпатців бути розсудливими і не вестись на ворожу пропаганду, покликану розтерзати Україну та знищити націю.

Заявляємо, що в разі бездіяльності органів влади ми, націоналісти “Карпатської Січі”, будемо діяти усіма методами для знищення сепаратистської та посткомуністичної наволочі.

Ні сепаратизму в Закарпатті!
Слава Україні!

Керівник ГО “Карпатська Січ” Тарас Деяк

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *