Categories Новини

Спільні патрулі ДАІ та громадськості продовжують діяти на Закарпатті

na-teritoriji-zakarpattja-prodovzhujut-pracjuvati_72274Вже декілька днів на всіх в’їздах на територію Закарпатської області діють посиленні блокпости міліції, до складу яких входять працівники міліції та представники громадськості. Кількість людей, які несуть службу на кожному окремому пості ДПС ДАІ пропорційна кількості транспорту, який в’їжджає в Закарпатську область з тієї чи іншої сторони.

Так, на стаціонарному пості ДПС ДАІ «Нижні Ворота», (автодорога державного значення «Київ-Чоп») сьогодні разом з 6-ма інспекторами ДАІ наглядали за порядком на дорогах 4 громадські активіста.

Для попередження ввезення в нашу область зброї, наразі зупиняються всі транспортні засоби, які рухаються на в’їзд у Закарпаття. Більшість водіїв з розумінням ставляться до тимчасових заходів, але звісно, є і невдоволені. Та конфліктні ситуації вдається попереджувати. Представники громадськості пояснюють необхідність таких заходів водіям.

«Сподіваємося, що спільними зусиллями ми збережемо мир та спокій у нашій області», – прокоментував начальник УДАІ УМВС Закарпаття, Михайло Бойчук.

 УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *