Сьогодні в Ужгороді проводжали на ротацію в зону АТО чергову групу закарпатських міліціонерів

міліціяСьогодні, 10 липня, в Ужгороді проводжали на ротацію в зону АТО чергову групу закарпатських міліціонерів. Вони замінять своїх колег на бойовому посту в Донецькій області.
З напутнім словом до правоохоронців звернувся в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Іван Гецко:
«Ми боронимо Україну. Ми боронимо наші землі. Ми боронимо дітей та рідних. Саме тому ми непереможні! Бойової вдачі вам і щасливого повернення на Закарпаття!» – наголосив керівник міліції.
Благословив бійців у далеку дорогу вже традиційно отець Іван, який і сам неодноразово був у зоні АТО як військовий капелан і двічі був поранений кулею ворожого снайпера. Загін проходив вишкіл на базі «Шипка», що в Мукачівському районі. Керівником призначено начальника Іршавського райвідділу підполковника міліції Мирона Черничко.
В зону дислокації правоохоронців Закарпаття було командировано й співробітника СЗГ УМВС Ярослава Залуцького. Отож, за декілька днів, після повернення правоохоронців із ротації, місцевим ЗМІ буде надано фото та відео матеріал про бойову службу та побут наших побратимів в зоні АТО.
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *