Скандальновідомого суддю із Закарпаття призначили військовим прокурором

Колишнього заступника голови Ужгородського міськрайонного суду Олега Ціцака призначено заступником військового прокурора Львівського гарнізону Західного регіону України.Дивно, яким чином людині “зі сторони” присвоєно звання майора юстиції та влаштовано до структури в якій він не працював жодного дня.

Олег Ціцак є креатурою закарпатського олігарха Віктора Балоги, який планує пролобіювати призначення Ціцака на посаду прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України. Посада важлива з огляду на те, що вона дає змогу контролювати перекидку через держкордон України контрабанду цигарок та потік нелегальних мігрантів.
Після ряду гучних скандалів у 2010 р. Олег Ціцак звільнився з посади судді “за власним” бажанням, після цього він  працював директором Департаменту кадрів та роботи з особовим складом міністерства МНС яке очолював Віктор Балога, пізніше помічником-консультантом нардепа В. Балоги.
У вересні 2014 р. громадські активісти Ужгорода спільно з працівниками ДАІ затримали нетверезого водія,  помічника народного депутата Віктора Балоги, екс-суддю Ужгородського міськрайонного суду Олега Ціцака, який був також довіреною особи кандидата у народні депутати України Балоги В.І., зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 69. Як відомо, супроводжуючі Ціцака особи вчинили напад на працівниківміліції (Затриманий закарпатськими громадянами нетверезий екс-суддя, виявився людиною Балоги).

Чи розуміє Головниий військовий прокурор України Анатолій Матіос, що ця людина є і його обличчям, а також обличчям Генпрокурора Віктора Шокіна та президента України Петра Порошенка.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 comment

мукачівець says:

І щуку кинули у воду. Усі покидьки клану Балоги через певний час спливають на керівних посадах в інших регіонах.
Про яку люстрацію можна вести мову? Це просто вчергове дурять українців, коли такі призначення ідуть в розріз із здоровим глуздом і мораллю.
За що гинули студенти на Майдані? Щоб такі Цицаки далі сміялися над народом. І мамку його уже час у відставку відправляти,яка уже десятки років керує ЗОШ № ” в Мукачеві, теж підлегла Віктора Івановича. Та коли ці підлеглі завидівського царя переведуться?

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *