Categories Новини

Школярам Іршавщини розповіли про податки

школяріПрацівники органу доходів і зборів провели День відкритих дверей для майбутніх платників податків. Учні 9-11 класів Рільницької ЗОШ ознайомилася з роботою ДПІ в Іршавському районі  Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.
Розповідав та показував школярам Сергій Ігнатенко, в. о. начальника інспекції. Зокрема, він  розповів про нові сервіси, якими можуть користуватись громадяни та суб’єкти господарської діяльності в Центрі обслуговування платників ДПІ в Іршавському районі. Також Сергій Петрович поінформував майбутніх платників про головні завдання, які стоять перед інспекцією, як одним із територіальних органів Міністерства доходів та зборів України: систему наповнення бюджетів усіх рівнів, адміністрування податків, зборів та єдиного соціального внеску. Школярі мали змогу побачити на власні очі ті комфортні умови, що створені для платників – як видаються довідки, приймається звітність та надаються консультації.
Сергій Ігнатенко у ході діалогу, який відбувся у залі засідань, відповів на питання, що цікавили учнів. А цікавили їх: нові сервіси, оподаткування та відповідальність за порушення податкового законодавства.
Насамкінець  в. о. начальника ДПІ в Іршавському районі ГУ Міндоходів в Закарпатській області Сергій Ігнатенко зазначив: «Сьогодні, як ніколи важливо виховувати в молоді податкову культуру та самосвідомість громадян. А якщо гарно навчатись, то в майбутньому у вас – сьогоднішніх учнів, є всі шанси поповнити ряди працівників Міндоходів».
За матеріалами ДПІ в Іршавському районі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *