Що приховують у владних кабінетах Мукачівської міськради (відео)

Більшість держустанов не оприлюднюють інформацію про свої витрати, тим самим порушуючи законодавство. Про це свідчать результати дослідження, проведене експертами проекту Є-data . Згідно з Законом України «Про відкритість використання публічних коштів», всі дані про витрати коштів державного та місцевого бюджетів повинні оприлюднюватися на офіційному порталі публічних фінансів України. 51% державних установ зі статусом міста не відкривають дані про витрати, що призводить до поширення корупційних схем.

Ну і нагадаю рейтинги найбільших закарпатських міст. Ужгород знаходиться на 221 місці в рейтингу, Хуст – 311, а Мукачево на 390-му. У конкурсі взяло участь 447 міст. При прозорість у діях чиновників та фінансові звіти розповідають журналісти, яким відмовляють в публічній інформації. Повідомляє М-студіо.

Депутати Мукачівської міськради “втемну” виділяють кошти на дороговартісне лікування (документ)

Мукачівська міська рада приховує прізвища осіб, яким виділяються бюджетні кошти на дороговартісне лікування. Така засекреченість підпільного розподілу народних мільйонів викликала справедливі нарікання з боку журналістів на небайдужої громадськості міста.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *