Сергій Ратушняк: Метушня навколо Балог – спецоперація Банкової

Метушня навколо Балог – спецоперація Банкової, метою якої є руйнація опозиції, вербовка «тушок», утворення чисельних підгруп в середині самих опозиційних фракцій, висунення 10-15-ти претендентів на наступних президентських виборах 2015-го року. Шляхом створення з цієї істоти страждальця і повернення його в пенати вчорашніх помаранчевих друзів. Інакше цей злодій, зрадник і кидалово не може бути використаний.
Щодо самого способу позбавлення мандатів Домбровського і Балоги, то це суцільний скепсис… Бєспрєдєл? Так. Де – юре. А взяли вони мандатики не кримінальним шляхом? Так. Де – факто! По-бєспрєдєлу. То чим одне гірше другого…
Та і вся сучасна правова історія України – це юстиція – на замовлення, на злобу дня, під персону, …під голову ВЛАДИ… Чи може менш антиконституційними були: третій тур президентських виборів в 2004-му році, і клятва-присяга т.зв. президента-бджоляра до закінчення виборів, а розпуск ВРУ у 2005-му під впливом не слова, а «ДУХА» закону, а невизнання голосів Кучми і Литвина на плівках Мельниченка, а заборона всім ЗМІ, юридичним і фізичним особам критикувати уряд Тимошенко, і сьогоднішній, фактично – антидержавний заколот, вчинений самим конституційним судом, який повернув старий диктаторський устрій держави, повернувши одноосібний президентський устрій в державі і т.д. і т.п.
Жоден з керівників вищого ешелону не був державником. Це завжди бізнес-проект, який пронизав всю державу до секретарів сіл і привів до влади суцільний антидержавний і антиукраїнський криміналітет, який довів ціни в країні до європейських, а зарплати і пенсії залишили в межах 5-7% від європейських. Іде реальних Голокост української нації, мораль деградована, інформаційний простір перетворює залишок людей на бидло і худобу, на ліки, освіту, медицину, зарплати бюджетникам, дороги тощо грошей нема… Натомість перша десятка олігархів щороку «заробляє» мільярди в доларах… Нація і народ – не мовчали б. Натовп і електорат 200-ті гривенний – запросто.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *