Селяни зі Скотарського на колінах зустрічали загиблого в АТО Руслана Ігнатишина

Учора (6.08) після обіду в Скотарському (Воловецький район) поховали Руслана Ігнатишина, котрий загинув під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Тіло героя доставили в середу, і коли транспорт заїхав у село, люди зустрічали його на колінах. Провести в останню путь Руслана вийшло все Скотарське, на похоронах були також залізничники (до мобілізації Руслан працював на залізниці), військові, представники районної та обласної влади… Дорога до сільського цвинтаря була встелена живими квітами.

Через прикрі непорозуміння тіло Руслана цілий тиждень пробуло в Дніпропетровську й тільки після втручання керівника області Геннадія Москаля загиблого героя відправили для поховання в рідне село.

–  Висловлюю подяку голові Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколі Чечоткіну та начальнику ГУМВС у Дніпропетровській області Ігорю Репешку за те, що вони оперативно відгукнулися на моє прохання, вирішили всі формальності й організували спеціальний транспорт із домовиною на Закарпаття, – зазначає Г.Москаль.

Похорони Руслана Ігнатишина відбулися з усіма почестями – оркестром, почесною вартою та салютом.

Повідомляє персональний сайт Геннадія Москаля.

руслан руслан2 руслан3

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *