Щодо чиновників Мукачівської міськради прокуратура відкрила кримінальне провадження (ДОКУМЕНТ)

За повідомленням правозахисника Лариси Ступак, щодо посадових осіб Управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міськради розпочато досудове розслідування за  ч.2 ст 367
Наразі щодо мукачівського УПСЗН відкрито вже три провадження, повідомляє Лариса Ступак.

Стаття 367. Службова недбалість
1. Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, або державним чи громадським інтересам, або інтересам окремих юридичних осіб, –

карається штрафом від п’ятдесяти до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, –

карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від ста до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

perevirka

provadzhennya

1 comment

монастирь says:

доскакалися великі “рехформаторки” Зотова наталка та її заступничка бандурчак людмила, вони уже так розпоясалися, що не дай боже комусь їз них двом нев”єб…м журналюгам хтось насмілиться дати зауваження. у колективі розбрат та страх втратити роботу підлеглі мовчать як миші по норах. диктатура аля зотова!
ну а тепер хай відповіджають по закону, як і прописано, це не пизді…ти на тсн 1+1, і думати що її назначив віктор івановчи. тепер най їх і прикриває.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *